Mees van den Ekart

Mees van den Ekart

Fotograaf / Mees van den Ekart Fotografie

Afgelopen weken heb ik met enkele andere startende ondernemers interresante sessies gehad met 'inhoudsborger' ƆIЯƎ. Op een bijzondere manier haalde hij allerlei uitdagingen naar boven om je uit de comfort zone te halen… Harstikke lastig natuurlijk maar enorm waardevol! Een van de opdrachten was om op een canvas jou als persoon uit te beelden. Zie mijn afbeelding waar mijn persoonlijkheid naar voren komt, in combinatie met mijn vingers, waarmee ik een foto afdruk... Alle sessies waren zeer geslaagd en neem ik mee in mijn verdere carrière maar ook persoonlijke leven... Bedankt Eric Rooijakkers! Top!! www.meesvandenekart.nl

Patty Elias

Patty Elias

Vormgeving & Ambacht - Schoenmaker & Lederwaren

Inhoudsborger: Eric Rooijakkers is een persoon die een communicatie link wil maken tussen oud en nieuw. Eric heeft een grafische achtergrond en kan zo voor zijn klanten een totaal plaatje bieden. Eric helpt mensen met de start van hun eigen bedrijf d.m.v. sessies om zo tot de DNA en basis essentie van het bedrijf te komen en zo ook eventueel een naam, huisstijl en logo voor iemand te ontwikkelen. Hij zet de inhoud om naar vorm. Een inhoudsborger die kijkt en luistert naar de wens van de klant om zo de DNA van het bedrijf meer diepgang te geven!

MEinc.

Grow

Voor een aantal startende ondernemers opgeleid aan SINTLUCAS heb ik de workshop (dna sessie) “van MEinc naar WEinc” gegeven. Met een 5 tal jonge ondernemers zijn we in 3 sessies op zoek gegaan naar de kern van ME. Vervolgens de waarden van “MY COMP.” om uiteindelijk te bepalen wat de “WEinc.” is.

ME IN COLLAGE

Daphne

 

danny1

 

patty-canvan1

Kyara-3

 

patty-canvan2