John Hagelaars

John Hagelaars

Eigenaar / De Valk | value added metals

Even een berichtje; We hebben alle logo’s in ons erp systeem gezet en komen nu mooie pakbonnen, facturen enz. uit. Plakband, kaartjes, enveloppen zien er allemaal top uit en zijn van super kwaliteit. Maar mooiste is dat met name klanten ons bellen met complimenten voor het logo en de payoff (VAM) en de frisse kleuren. En dat het in positieve zin afwijkt van hetgeen gebruikelijk is in “de metaal “.. Dus mooie opsteker lijkt me, bedankt zover.

Manon Berends

Manon Berends

Hoi Eric, Ik vind ze echt geweldig, de foto's! Heb je de reacties via FB al gezien? Ik hoop dat daar wat uit gaat komen voor je, zodat jij kan en mag doen wat je leuk vindt en waar je super goed in bent!

Monique Verel

Monique Verel

Orthomoleculair therapeut / K-PNI / Coaching / verèl | balans

Essentialist Zeer tevreden over ontwikkelde huisstijl, foto's t.b.v website voor de kick-off van Verel.nu.Ik schaar Eric tot het soort wat krachtig is in luisteren, zien en aanzetten tot creativiteit. Het is een 'essentialist'.

Mees van den Ekart

Mees van den Ekart

Fotograaf / Mees van den Ekart Fotografie

Afgelopen weken heb ik met enkele andere startende ondernemers interresante sessies gehad met 'inhoudsborger' ƆIЯƎ. Op een bijzondere manier haalde hij allerlei uitdagingen naar boven om je uit de comfort zone te halen… Harstikke lastig natuurlijk maar enorm waardevol! Een van de opdrachten was om op een canvas jou als persoon uit te beelden. Zie mijn afbeelding waar mijn persoonlijkheid naar voren komt, in combinatie met mijn vingers, waarmee ik een foto afdruk... Alle sessies waren zeer geslaagd en neem ik mee in mijn verdere carrière maar ook persoonlijke leven... Bedankt Eric Rooijakkers! Top!! www.meesvandenekart.nl

Patty Elias

Patty Elias

Vormgeving & Ambacht - Schoenmaker & Lederwaren

Inhoudsborger: Eric Rooijakkers is een persoon die een communicatie link wil maken tussen oud en nieuw. Eric heeft een grafische achtergrond en kan zo voor zijn klanten een totaal plaatje bieden. Eric helpt mensen met de start van hun eigen bedrijf d.m.v. sessies om zo tot de DNA en basis essentie van het bedrijf te komen en zo ook eventueel een naam, huisstijl en logo voor iemand te ontwikkelen. Hij zet de inhoud om naar vorm. Een inhoudsborger die kijkt en luistert naar de wens van de klant om zo de DNA van het bedrijf meer diepgang te geven!

Angela van der Vorst

Angela van der Vorst

Zorginnovator en diëtist / LINKEDIN PROFILE

Zeer inspirerend het filmpje dat werd getoond tijdens de workshop droomcollage maken. Goede spiegel door alleen te denken in beren op de weg je stilstand creëert. Mooi om te zien dat hij door middel van fotografie echt je kernzin te pakken krijgt. Het collage maken met tijdschriftenknipsels onder druk koste mij in het begin inspiratie. Wel mooi om het uiteindelijke ontwerp te zien en de elevator pitch te houden die ook aansluit bij je kern. Mooi compliment van mijn mede workshopganger dat ik zo zou door kunnen gaan voor prinses Wilhelmina. De chocolade druivencake en de aardbeienrisotto die ik had gemaakt als lunch viel bij iedereen goed in de smaak. Altijd leuk om te maken. Als voorloper van deze workshop heb ik een inspirerend gesprek gehad met Eric en Angelique over mijn drijfveren en hoe ik deze kan gaan verbeelden in een canvas. Mooi dat dit gesprek veel energie heeft opgeleverd en het denken in kansen. Alleen de moed en het lef om het canvas daadwerkelijk te gaan maken dat is nog wel even een proces van maanden geweest. Ook om het daadwerkelijk op papier te gaan zetten en daarbij een ontwerp te schilderen was een proces wat moeite en (oude) pijn koste. Tijdens de bespreking van het canvas werd door Eric en Angelique alle tijd genomen en mooi buiten de box gedacht. Tijdens deze bespreking wordt echt terug gegaan naar je kind zijn en waar je toen al goed is en of je daar al of niet van bent afgedreven door de keuzes die je hebt gemaakt in je leven. Inspirerend en dit gesprek geeft je ook echt vleugels. Als extra aanbod krijg ik nu de mogelijkheid om mijn verhaal op een podium te mogen gaan presenteren. Spannend en tegelijkertijd een kans om lef te tonen voor mijn nieuwe toekomst. Enige moeizame kan wel zijn dat het minder concreet en vastomlijnd is het traject wat ze aanbieden.

Gerard van Meel

Gerard van Meel

Accountmanager / Beschikbaar / Allround sales / Teamspeler / Ervaren en leergierig / Klant- en resultaatgericht / Linkedin profile

Ik heb bij Eric de workshop "Droomcollage" gevolgd. Eric creëert vooraf een veilige omgeving waarin je vrij bent om eens echt out of te box te denken. Hij vraagt door en door om tot de kern te komen. En hij gebruikt creatieve werkvormen zoals fotografie en het maken van een collage om je nieuw verworven inzichten vast te leggen. Door de workshop heb ik een beter zicht gekregen in mijn kwaliteiten, vaardigheden en waarden. En vooral ook in wat nu echt mij n intrinsieke motivatie is. Deze (zelf)kennis helpt mij mee om energiek en met voldoening mijn taken en doelen nog beter uit te voeren en te behalen. Gerard van Meel

Joan van de Laar

Joan van de Laar

Teamleider Productie / Assemblage met ervaring. Direct beschikbaar! / Linkedin Profile

Ik krijg terug op een inspirerende workshop waarin ik geleerd heb om vooral naar mij zelf te kijken. Wat vind ik leuk om te doen, waar vind ik dat ik goed in ben, waar zou ik mijn geld mee willen (kunnen)verdienen. In tegenstelling tot allerlei andere trainingen waarbij het schrijven van brieven, maken van mooie CV, elevator-pitch en oefenen van gesprekken centraal staan. Jouw indringende, prikkelende maar verhelderende manier van interviewen en doorvragen, jouw creatieve manier om fotografie hier in te gebruiken en de wijze waarop je mij en mijn mede cursisten creatief aan het werk en denken hebt gezet zijn van doorslaggevende betekenis geweest. Mijn dank is groot. Joan, Met vriendelijke groeten. Joan van de Laar

Brigitte van Beek

Brigitte van Beek

Eigenaar, trainer/coach / Moed zicht op werk

In de aanloop naar de start van mijn eigen bedrijf heb ik Eric gevraagd om met mij na te denken over wat ik te bieden had en hoe ik dat het beste kon vormgeven. In onze schoffelsessies’ liet hij zien dat hij met zijn manier van observeren, voelen, luisteren en doorvragen mij tot een bijzondere diepgang en verrassend inzicht kon brengen. Dàt in combinatie met mijn ‘droomcollage’ en zijn vermogen om dit alles te vertalen leverde een huisstijl op die precies verbeeldt wat ik wil uitdragen! En dat niet alleen. De kern die hij wist te raken wijst me ook feilloos de weg die bij mij past!

Linda Dams

Linda Dams

Krachtig zacht

Gisteren (26 mei 2015) deelgenomen aan de workshop 'Verbeeld je droom'. Super ervaring! Twee professionals nemen je mee de diepte in. Hoe diep? As far as you want! Ik voelde me volkomen vrij om te delen, te vragen en om in alle rust naar mezelf te kijken. Letterlijk en figuurlijk! Ik heb meer inzicht gekregen in de manier waarop ik in het leven sta, hoe ik mijn keuzes maak en hoe ik naar de toekomst kijk: krachtig vanuit zachtheid. Dat past bij mij. Ben jij ook toe aan een vleug inspiratie in combinatie met nieuwe inzichten of antwoorden op levensvragen? Misschien is de workshop iets voor jou? Ik ben bereid mijn ervaringen met je te delen!

Angela de Werdt

Angela de Werdt

Gz-Psycholoog BIG, lid NVPA / Psychologie Praktijk de Werdt

Verrast was ik gisteren (26 mei 2015) door wat de workshop 'Verbeeld je droom!' bracht. Door de dag heen ontrolde zich als het ware een zichtbaar en voelbaar beeld van de ECHTE Linda. Een Linda die wel voelde dat ze zo niet verder wilde maar niet duidelijk had hoe. Daar is nu voor haar richting in gekomen. Uiteraard zijn er nog stappen om te zetten maar ze heeft nu een idee hoe het mooie bospad eruit ziet in plaats van de snelweg waar ze al die jaren op gereden heeft. En zonodig is er concrete hulp om haar daarbij praktisch en emotioneel te begeleiden.

Inge van der Sanden

Inge van der Sanden

Beschikbaar! ✳ (Online) Marketing & Communicatie ✳ Social Media ✳ PR ✳ Durf te delen ✳ Netwerker ✳ Verbinder/Coach / Samen voor Eindhoven

In de periode van boventalligheid bij mijn vorige werkgever werd de missie van HIERISERIC, Van Dromen naar Durven Doen ook mijn missie. Eric heeft mij hierbij geholpen door te luisteren, spiegelen en te verbinden. Hierdoor kreeg ik weer zicht op de door mij opnieuw in te richten speeltuin. Daarnaast werkte ik graag met Eric samen tijdens diverse bijeenkomsten van het PR en Communicatieteam van voor "Samen voor Eindhoven, Samen voor elkaar!