Gerard van Meel

Gerard van Meel

Accountmanager / Beschikbaar / Allround sales / Teamspeler / Ervaren en leergierig / Klant- en resultaatgericht / Linkedin profile

Ik heb bij Eric de workshop "Droomcollage" gevolgd. Eric creëert vooraf een veilige omgeving waarin je vrij bent om eens echt out of te box te denken. Hij vraagt door en door om tot de kern te komen. En hij gebruikt creatieve werkvormen zoals fotografie en het maken van een collage om je nieuw verworven inzichten vast te leggen. Door de workshop heb ik een beter zicht gekregen in mijn kwaliteiten, vaardigheden en waarden. En vooral ook in wat nu echt mij n intrinsieke motivatie is. Deze (zelf)kennis helpt mij mee om energiek en met voldoening mijn taken en doelen nog beter uit te voeren en te behalen. Gerard van Meel

Joan van de Laar

Joan van de Laar

Teamleider Productie / Assemblage met ervaring. Direct beschikbaar! / Linkedin Profile

Ik krijg terug op een inspirerende workshop waarin ik geleerd heb om vooral naar mij zelf te kijken. Wat vind ik leuk om te doen, waar vind ik dat ik goed in ben, waar zou ik mijn geld mee willen (kunnen)verdienen. In tegenstelling tot allerlei andere trainingen waarbij het schrijven van brieven, maken van mooie CV, elevator-pitch en oefenen van gesprekken centraal staan. Jouw indringende, prikkelende maar verhelderende manier van interviewen en doorvragen, jouw creatieve manier om fotografie hier in te gebruiken en de wijze waarop je mij en mijn mede cursisten creatief aan het werk en denken hebt gezet zijn van doorslaggevende betekenis geweest. Mijn dank is groot. Joan, Met vriendelijke groeten. Joan van de Laar

Angela van der Vorst

Angela van der Vorst

Zorginnovator en diëtist / LINKEDIN PROFIL

Zeer inspirerend het filmpje dat werd getoond tijdens de workshop droomcollage maken. Goede spiegel door alleen te denken in beren op de weg je stilstand creëert. Mooi om te zien dat hij door middel van fotografie echt je kernzin te pakken krijgt. Het collage maken met tijdschriftenknipsels onder druk koste mij in het begin inspiratie. Wel mooi om het uiteindelijke ontwerp te zien en de elevator pitch te houden die ook aansluit bij je kern. Mooi compliment van mijn mede workshopganger dat ik zo zou door kunnen gaan voor prinses Wilhelmina. De chocolade druivencake en de aardbeienrisotto die ik had gemaakt als lunch viel bij iedereen goed in de smaak. Altijd leuk om te maken. Als voorloper van deze workshop heb ik een inspirerend gesprek gehad met Eric en Angelique over mijn drijfveren en hoe ik deze kan gaan verbeelden in een canvas. Mooi dat dit gesprek veel energie heeft opgeleverd en het denken in kansen. Alleen de moed en het lef om het canvas daadwerkelijk te gaan maken dat is nog wel even een proces van maanden geweest. Ook om het daadwerkelijk op papier te gaan zetten en daarbij een ontwerp te schilderen was een proces wat moeite en (oude) pijn koste. Tijdens de bespreking van het canvas werd door Eric en Angelique alle tijd genomen en mooi buiten de box gedacht. Tijdens deze bespreking wordt echt terug gegaan naar je kind zijn en waar je toen al goed is en of je daar al of niet van bent afgedreven door de keuzes die je hebt gemaakt in je leven. Inspirerend en dit gesprek geeft je ook echt vleugels. Als extra aanbod krijg ik nu de mogelijkheid om mijn verhaal op een podium te mogen gaan presenteren. Spannend en tegelijkertijd een kans om lef te tonen voor mijn nieuwe toekomst. Enige moeizame kan wel zijn dat het minder concreet en vastomlijnd is het traject wat ze aanbieden.

Verbeeld je droom

Mieke, Angela, Joan en Gerard

Heb jij…

…het gevoel dat je tot nu toe uit het leven hebt gehaald wat er in zit?

Wat heb jij altijd al willen doen?

Heb jij je droom waargemaakt?

Zijn er dingen waar je maar niet aan toe komt?

Wat zou je doen als alles mogelijk zou zijn, als er geen beperkingen zouden zijn?

Waar verlang je naar?

Doe je nu het werk dat je altijd hebt willen doen?

Ben je tevreden met je leven?

Laat jezelf maar eens helemaal vrijuit dromen…

Samen ontdekken we wat al in je zit, je dromen, je verlangens, je passie.

We creëren de juiste omgeving om je hierbij te helpen.

Foto’s

Fotoresultaten van workshop “verbeeld je droom”

Angela, Mieke, Joan en Gerard hebben een lijst met waarden van zichzelf op geschreven en verbeeld in een collage. Hieruit hebben we in één zin hun kernwaarde gefilterd en in een foto vastgelegd.

 posteropmaakmieke

posteropmaakgerard

 posteropmaakjoan

posteropmaakangela

workshop_verbeeldjedroom9

workshop_verbeeldjedroom8