Linda Dams

Linda Dams

Krachtig zacht

Gisteren (26 mei 2015) deelgenomen aan de workshop 'Verbeeld je droom'. Super ervaring! Twee professionals nemen je mee de diepte in. Hoe diep? As far as you want! Ik voelde me volkomen vrij om te delen, te vragen en om in alle rust naar mezelf te kijken. Letterlijk en figuurlijk! Ik heb meer inzicht gekregen in de manier waarop ik in het leven sta, hoe ik mijn keuzes maak en hoe ik naar de toekomst kijk: krachtig vanuit zachtheid. Dat past bij mij. Ben jij ook toe aan een vleug inspiratie in combinatie met nieuwe inzichten of antwoorden op levensvragen? Misschien is de workshop iets voor jou? Ik ben bereid mijn ervaringen met je te delen!

Angela de Werdt

Angela de Werdt

Gz-Psycholoog BIG, lid NVPA / Psychologie Praktijk de Werdt

Verrast was ik gisteren (26 mei 2015) door wat de workshop 'Verbeeld je droom!' bracht. Door de dag heen ontrolde zich als het ware een zichtbaar en voelbaar beeld van de ECHTE Linda. Een Linda die wel voelde dat ze zo niet verder wilde maar niet duidelijk had hoe. Daar is nu voor haar richting in gekomen. Uiteraard zijn er nog stappen om te zetten maar ze heeft nu een idee hoe het mooie bospad eruit ziet in plaats van de snelweg waar ze al die jaren op gereden heeft. En zonodig is er concrete hulp om haar daarbij praktisch en emotioneel te begeleiden.

Eric Rooijakkers

Eric Rooijakkers

hieriseric / ƆIЯƎ

"Verbeeld je droom" met Linda, was erg leerzaam en inspirerend voor mij. Door de combinatie van het vastleggen in schrift van je emoties en het daarna verbeelden in een collage werkt erg sterk omdat je op deze manier geconfronteerd wordt met jezelf. Zeker toen we de fotosessie deden waarbij ze haar kern emotie "Krachtig door zachtheid" liet vastleggen kwam de ECHTE Linda voelbaar binnen. Tot slot een pitch die er voor zorgt dat je aan de groep, in taal, in 1 minuut vertelt wie je bent en waar je voor staat. Kortom een mooi startpunt om vanaf hier je droom verder uit te werken, met als basis je collage.

Workshop | verbeeld je droom

Linda Dams i.s.m. Angela de Werdt (psychologie praktijk de werdt)

IMG_3268

Heb jij…

…het gevoel dat je tot nu toe uit het leven hebt gehaald wat er in zit?

Wat heb jij altijd al willen doen?

Heb jij je droom waargemaakt?

Zijn er dingen waar je maar niet aan toe komt?

Wat zou je doen als alles mogelijk zou zijn, als er geen beperkingen zouden zijn?

Waar verlang je naar?

Doe je nu het werk dat je altijd hebt willen doen?

Ben je tevreden met je leven?

Laat jezelf maar eens helemaal vrijuit dromen…

Samen ontdekken we wat al in je zit, je dromen, je verlangens, je passie.

We creëren de juiste omgeving om je hierbij te helpen.

Collage
linda2linda4

Met behulp van je foto en beeldmateriaal uit magazines en verschillende tekenmaterialen maak je een collage van je “eigen ik”.
Een combinatie van tekst, beeld, foto en tekeningen maken op een creatieve manier duidelijk; waar ik voor sta en hoe ik mezelf zie.


Fotoshoot

IMG_3175

Op locatie wordt een foto gemaakt waarbij je jezelf uitbeeld zoals je graag zou willen zijn met de txt en collage als leidraad. De foto wordt uitgeprint en moet je verwerken in je tweede collage met vernieuwde inzichten.


Elevator pitch

linda3

In 1 minuut ga je je collage presenteren aan de groep.

Hoe zou je hier een concreet vervolg aan kunnen geven?

We hopen dat je na de workshop meer inzicht hebt gekregen in hoe je jezelf  ziet, en of dit beeld wel klopt met de werkelijkheid.

Alle collages mogen aan het einde van de workshop mee naar huis worden genomen.