3D geprinte bril

Brillook

Ik heb deze week mijn nieuwe bril besteld en ja hij wordt 3D geprint. Nadat mijn hoofd met de I-Pad was ingescand en ik de juiste brilmaat en model had gekozen werd op een scherm in de zaak mijn nieuwe brillook getoond.

3D printed

De bril wordt 3d geprint en mijn unieke gezichtseigenschappen als neusvorm, oogstand enz. worden meegenomen in het printproces. Zo worden mijn unieke gelaatsvormen in de bril verwerkt en zal de bril dus perfect aansluiten op mijn gezicht.

 3dbril2

 brilERIC

Mr. Brown Specs & Beans

Ik heb de bril besteld bij Mr. Brown Specs & Beans in Eindhoven, Nieuwe Emmasingel. Enthousiasme spatte er van af, zeker een aanrader

website van Mr. Brown Specs

Toegepast

Mooi is dat je 3Dprint steeds meer toegepast ziet worden in retail en ook nog betaalbaar. Er gaat nog veel veranderen in het retaillandschap. 🙂