ME naar WE

Van MEinc. naar WEinc.

Vanochtend de eerste van drie sessies met 5 tal startende ondernemers, afgestudeerden van het SINT-LUCAS gegeven.

Kernwaarden

Ik en de groep zijn op zoek naar de kernwaarden van: MEinc, MY COMPANY en WEinc.

MEinc.

De eerste sessie van vanmorgen bestond uit het vaststellen van je eigen kernwaarden. Wat past intrinsiek bij mij? Door het op te schrijven en daarna, middels een collage op Canvas, te visualiseren zijn we voor elke persoon, uitgekomen op één kernzin. Met deze zin als uitgangspunt gaat MEES (fotograaf) een portretfoto maken. Uiteindelijk zal deze foto in een look&feel worden gebruikt.

 

MEES

 

DAPHNE

 

KYARA

Verrassend was het wat er bij de deelnemers naar boven komt. Onderliggende gevoelens en weggestopte emoties kwamen los. En die gaan we juist weer inzetten. Dit zijn jouw afgedekte emoties, kernwaarden die bij je horen en er mogen zijn. #inzien

MyCompany

Volgende week gaan we voor elk bedrijf doen wat we vandaag individueel hebben gedaan: kernwaarden bepalen en visualiseren. Inzoomen op je eigen bedrijf. Past mijn huidige stijl bij deze herontdekte kernwaarden?

WEinc.

In de laatste sessie gaan we op zoek naar wat zijn we als collectief. De optelsom van ME + MYcompany = WE. Welke naam en logo past bij deze optelsom? Hoe kunnen we naar buiten treden als collectief?

INZIEN

Ik ben er van overtuigd, gezien de vandaag behaalde inzichten, dat er aan het einde van de sessies een sterk WE MERK zal staan.