Jaarverslag 2014 Leger des Heils Limburg – Brabant

schild-groot

Voor het Leger des Heils heb ik het Jaarverslag 2014 mogen maken. De briefing van Ellen van Gennip, Communicatie & Kwaliteit Leger des Heils W&G Limburg – Brabant was:

“We willen graag dat het een inspiratiebron wordt, stof biedt tot nadenken, aanknopingspunt voor samenwerking. Dat het in een oogopslag zichtbaar is welke thema’s en ontwikkelingen belangrijk zijn geweest voor Leger des Heils Limburg Brabant, waarbij steeds de cliënt en de medewerker centraal staat.”

 

Dit jaar wilde het Leger een wat andere vormgeving namelijk op een Poster A3, waarbij op de achterzijde de noodzakelijk zakelijke onderdelen vermeld moesten worden, en de voorzijde creatief in te vullen binnen de huisstijlregels.

jaarverslag_legerdesheilsA3-def-1

Zinvol bestaan

Leger des Heils Limburg-Brabant zet zich in om mensen op te vangen, professioneel te ondersteunen en te begeleiden op de weg terug naar een zelfredzaam en zinvol bestaan. We nodigen anderen uit om net als wij en samen met ons, de handen uit de mouwen te steken en mee te doen! Dit jaarverslag vormt een open uitnodiging om aan te haken bij ontwikkelingen en thema’s waar we afgelopen jaar op geïnvesteerd hebben om positie van cliënten in de samenleving te doen verbeteren. Daar gaat het uiteindelijk om. Samen staan we sterk en kunnen we veel meer bereiken. Wij doen dit bevlogen vanuit onze inspiratie en met de wijsheid van ons christelijk geloof.

Hans-Martin Don, Directeur Leger des Heils Limburg-Brabant

jaarverslag_legerdesheilsA3-def-2


DELISSEN

DELISSEN

puntgave projecten

DE VALK | vam

DE VALK | vam

value added metals

LEEFHUIS

LEEFHUIS

stiphoudt

ROOIJAKKERS party & events

ROOIJAKKERS party & events

absoluut een feestje

MAEGIS

MAEGIS

one (s)top shop

RENDELL

RENDELL

interim & advies

ADDFAB

ADDFAB

3Dmetalsfabricated

verèl

verèl

foodbalance

IAM

IAM

focus op 3D print

JOEPS

JOEPS

beeldwerk

smartblox

smartblox

het kan wél.

moed

moed

zicht op werk

ARAMIGO

ARAMIGO

coffee

theresia

theresia

kindcentrum

NTS

NTS

accelerating your business

DENKSTAP

DENKSTAP

praktijk voor denkstimulering

leger des heils

leger des heils

jaarverslag 2014